Ring direkt

0410-88 02 03

Ekholmen Centrum 2

58925 Linköping

iPhone 8 Batteribyte: Hur vet man om man behöver det nu?

Tycks din iPhone 8 alltid dö snabbt? Vad sägs om omstart i mitten av ett textmeddelande?

Om detta händer med dig kan det vara ett tecken på att du behöver byta ut ditt iPhone 8-batteri. iPhones kan behålla upp till 80 procent av sin laddningskapacitet i upp till 500 cykler.

I teorin betyder det 500 laddningar innan du behöver byta batteri. Vi vet alla att det inte finns någon exakt vetenskap när element som värme och fukt är inblandade. I vissa fall kan du bara ha upp till 18 månader innan du bör överväga att ersätta din iPhone 8s batteri.

Så, förutom att din iPhone snabbt dör, vad är andra indikationer på att batteriet behöver bytas ut? Vi har sammanställt fem symtom som snabbt kan peka på att din iPhone 8-batteri är borta.

Ditt batteri sticker ut genom telefonen

Om detta händer med dig – låt oss bara säga, du är förmodligen bortom det faktum att du behöver en reparation. Du ska omedelbart och säkert kassera batteriet.

Det kommer att minska dina chanser att stöta på giftiga kemikalier som används i Apples litiumjonbatterier. Var försiktig så att batteriet inte punkteras.

En sista övervägning: Finns det tidiga tecken på svullnad batterier eller gör batterierna bara sväller upp? Det finns tecken, som en form av vit skärm och separation mellan iPhone 8s skärm. Gradvis svullnad batterier kan till och med orsakas av överexponering för värme.

Snabb eller trådlös laddning fungerar inte

Om batteriet är för dränerat är det en chans att ingen av dem kommer att fungera perfekt. Om du kan använda en eller båda metoderna för laddning kan det hända att batteriet tar betydligt längre tid än vanligt att ladda, eller fastnar vid en viss procentandel.

 

Din iPhone stängs av utan anledning

Har du upplevt frustrationen hos din telefon slumpmässigt strömförsörjning när du försöker skicka ett mail, mitt i ett konferenssamtal eller när du hämtar med vänner och familj?

Det kan mycket väl vara ett tecken på att du behöver en ersättning för iPhone 8-batterier direkt. Följ dessa tre steg för att åtgärda problemet först. Om problemet kvarstår är det dags att överväga det oundvikliga.

Använd din enhet tills den är helt tömd för allt batteri.
Ladda din iPhone 8.
Gör en mjuk återställning.